top of page

Sleutelservice

Sleutel bij laten maken in Enschede?

Wilt u een sleutel bij laten maken in Enschede? Dan bent u bij Foto Charles Kuiper SLEUTELSERVICE  op het juiste adres.Bij Foto Charles Kuiper SLEUTELSERVICE kunt u veel soorten sleutels bij laten maken. Of het nu gaat om uw huissleutel, fietssleutel, autosleutel, transponder sleutel met chip, klaviersleutel of meubelsleutel . Wij maken ze graag voor u !

101429fd503c6e793ffe827f433ba2ca57f3e4be

Cilinder sleutels :

Bent u sleutels kwijt van bijvoorbeeld uw voordeur, schuur of gewoon van een raamslotje.

Wij hebben een breed assortiment cilinder sleutels op voorraad en maken deze terwijl u er op wacht !

Autosleutels:

Wij maken ook autosleutels. De meeste autosleutels hebben tegenwoordig een ingebouwde transponderchip. Deze transponderchip maakt bij het starten contact met de boardcomputer van uw auto. Wanneer de code van de chip niet herkend wordt door de boardcomputer zal uw auto niet starten. De meeste autosleutels kunnen wij kopiëren voor u.

Certificaat sleutels :

Heeft u een sluit systeem met gecertificeerde sleutels, dan kunt u ook bij ons terecht.

Voor de nieuwe sleutel moet u wel uw certificaat van het sluitsysteem mee brengen.

Fietssleutel :

Heeft u nog maar een Fietssleutel en wilt u graag een reserve, wij maken graag een nieuwe fietssleutel voor u, oude of nieuwe sloten de meeste fiets sleutels maken wij terwijl u erop wacht !

Klavier sleutel :

Klavier sleutels zijn er in veel soorten en maten, vaak standaard sleutels die wij zo hebben liggen voor u. Mocht uw sleutel niet onder de standaard sleutels vallen dan kunnen wij hem vaak op maat maken voor u.

Kosten sleutel bijmaken

De prijs voor het bij laten maken van een sleutel verschilt van type tot type en van merk tot merk. Welk merk of type sleutel je ook wilt laten bijmaken, wij zorgen dat je vooraf precies weet wat de kosten zijn. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

bottom of page