top of page

Digitaliseren filmmateriaal

DSC_7225.jpg

Digitaliseren filmmateriaal

Of het nu uw bruiloft is, de eerste pasjes van uw baby of uw onvergetelijke vakantie. Deze herinnering wilt u toch niet verloren laten gaan? Laat ze overzetten op DVD, USB-stick of een harde schijf zodat u voor altijd uw herinneringen kan terug beleven!

Wij beschikken over de nieuwste apparatuur om onder meer VHS, Hi8, MiniDV digitaal over te zetten naar DVD. Op een DVD past maximaal twee uur video. Ook opnames op systemen als Video 2000 en Video8, maar ook Dubbel 8, Super 8 en 16mm-film worden door ons gedigitaliseerd.

DSC_7238.jpg

Dia's overzetten

Iedereen heeft ze wel: onbetaalbare herinneringen vastgelegd op oude banden en tapes. Zo ook dia's. Wij zetten deze graag voor u over als digitaal bestand en of afdruk hiervan.

Restorer behulp Scalpel

Reproductie

Wij maken een nieuwe digitale foto van de oude. Vervolgens wordt deze ingelezen in onze computer en bewerkt naar wens. Het resultaat kan o.a. gedrukt worden op zowel fotopapier, canvasdoek, zijldoek, plexiglas, aluminium en epoxy. Met het origineel gebeurt dus niets! Deze verlaad zelfs onze winkel niet omdat wij alles intern verzorgen.

De nieuwe foto blijft opgeslagen in ons archief waardoor het mogelijk is later nog nabestellingen te doen.

Foto voor een uitvaart

Het is niet zo dat het bij reproducties altijd om oude foto’s gaat. Het kan ook een recente foto zijn waar u het digitale bestand niet (meer) van heeft. Maar ook regelmatig maken wij reproducties voor een begrafenis of crematie, een foto voor bij de kist tijdens de uitvaart.

bottom of page