top of page

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen van Foto Charles Kuiper.

Afwijkingen zijn alleen geldig indien deze schriftelijk zijn bevestigd. Door te bestellen accepteer je de toepasselijkheid van de algemene voorwaarden van Foto Charles Kuiper. Indien er een actie van toepassing is raden we je aan om de actievoorwaarden te lezen.

Wij verzoeken je vriendelijk de volgende samenvattende algemene voorwaarden aandachtig door te lezen. 

Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van de website kunnen leiden tot wijzigingen in deze voorwaarden. Het is daarom raadzaam om deze algemene voorwaarden regelmatig te raadplegen.

Foto charles kuiper is een eenmanszaak en is gevestigd in Enschede aan de Beltstraat 80, 7512 AA  en ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 06057259.

Foto charles kuiper levert uitsluitend fotoproducten die naar je eigen wensen (klantspecificaties) geproduceerd worden en duidelijk op jouw persoonlijke behoeften afgestemd zijn. Daarom is er geen wettelijk herroeping recht van toepassing. Klachten die te maken hebben met de smaak van de klant (kleuren die niet overeenkomen met beeldschermen etc.) of klachten vanwege fotobestanden met onvoldoende resolutie of een te hoge compressie worden niet als gebreken beschouwd. U bent ten alle tijde zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit van het geüploade bestand. Bestanden die via whatsapp , facebook of internet etc. zijn verkregen zijn erg verkleind en zullen in regel nooit dezelfde kwaliteit hebben dan een originele foto gemaakt door een camera of A merk telefoon.  De online editor geeft een voorbeeld van de uitsnede, het eind resultaat kan wat afwijken. Aan uitsneden gemaakt in de editor kunnen geen rechten ontleend worden. 

Annuleren geplaatste bestellingen

Op het moment dat u op de Plaats uw bestelling knop drukt is uw bestelling definitief. Uw bestelling kan vanaf dat moment niet meer geannuleerd of verandert worden(In uitzonderlijke gevallen kunnen wij u een tegoedbon aanbieden). Omdat wij erg snelle levertijden hanteren zal uw bestelling binnen enkele minuten nadat u deze heeft geplaatst al in productie worden genomen.(Dit is een automatisch proces) 

VERZENDING EN LEVERTIJD

Levertijden | Foto Charles Kuiper

 

De meeste van onze producten worden binnen 48 uur  verzonden.

 

De levertijd van je bestelling hangt deels af van de producten die je besteld hebt maar dus ook de snelheid van de bezorging. De productietijd gaat in na ontvangst van je betaling. 

 

Formaten tm 90x60cm en 70x70cm worden normaliter binnen 48 uur verzonden mits ze voor 16.00 uur besteld zijn.

Op formaten groter dan 90x60 tm 90x130 en 80x80cm tm 100x100cm zit 5 dagen levertijd want deze kunnen niet met de reguliere pakketdienst bezorgd worden.

Formaten groter dan 130x90cm en 100x100cm zit 10 dagen levertijd en worden bezorgd door Postnl. Op Cirkels en canvassen zitten altijd een wat langere levertijd. 

Aan bovengenoemde levertijden kunnen geen rechten worden ontleend en zijn altijd indicatief


Om het nog sneller in huis te hebben, kunt u uw bestelling ook ophalen in onze winkel.

 

Thuisbezorging

De producten worden bezorgd met PostNL

 

Bestelling ophalen in onze winkel

 

Selecteer tijdens het afrekenproces dat u het product wilt ophalen en uw wanddecoratie heeft u nog sneller in huis.

Zie ook onze verzendkosten. 

bottom of page